Instagram Facebook Youtube Twitter
     ANY 2018
   
 
     

Programes CEMU per aprimar:

És ben sabut que la DIETA ideal per la nostra salut és una DIETA EQUILIBRADA combinada amb hàbits de vida saludable, com fer exercici, no fumar, etc.

Però és freqüent que l’excés de menjar i la vida sedentària ens aboquin a un sobrepès permanent i perillós que pot acabar en obesitat i en altres problemes de salut més greus associats a l’excés de pes.

És per aixó que a CEMU treballem amb uns PROGRAMES  D’ALTA EFICÀCIA, per perdre pes en un temps determinat i uns quilos determinats, que són segurs, ràpids i flexibles, per aconseguir el nostre últim objectiu: assolir els canvis d’hàbits necessaris per mantenir el pes durant el temps i que aquesta sigui la teva última dieta!

Per què a CEMU triem la dieta proteïnada

Quan tenim un alt nivell de greix acumulat i hem entrat de ple en la dinàmica de retenir els quilos sobrants, el tractament ha de ser eficaç, ràpid i saludable per assolir de nou els bons hàbits de manera permanent i no entrar en moments de frustració i desil·lusió.
És en aquest punt que, per la nostra experiència, ens resulta molt més fàcil i ràpid eliminar aquest quilos amb un tractament puntual:  LA DIETA PROTEINADA o CETOGÈNICA.  La proposem sempre per un període de temps limitat, amb l’objectiu principal de reduir els dipòsits de greix i per ajudar-nos a fer el pas cap a una DIETA EQUILIBRADA, dissenyada especialment per a les nostres necessitats.

A CEMU tenim una llarga experiència en el camp de la Nutrició, i contestem alguns dubtes que sorgeixen habitualment als nostres pacients per trencar amb algunes concepcions errònies sobre la DIETA PROTEÏNADA.

Com actua la dieta D’APORT PROTEÏC?

Amb la DIETA PROTEÏNADA aconseguim pèrdues de 7-10 quilos al mes, sense passar gana, amb sensació de benestar i sense efecte ‘rebot’. És un mètode segur, estricte, eficaç i fàcil, sempre sota control mèdic i analític. A Espanya és un mètode importat de França, on compta amb una experiència de més de 20 anys i on és un dels tractaments més seguits en aquest àmbit. És una dieta desenvolupada i practicada només per metges.
Consta de diferents fases que van de Fase estricta, fins la de transició per acabar en l’equilibri alimentari.  
En condicions normals, l’organisme utilitza els sucres o hidrats de carboni com a font energètica principal per poder dur a terme la nostra activitat normal diària (caminar, respirar, digerir, pensar...)
Quan no consumim prou energia o quan mengem en excés, aquests sucres o hidrats s’emmagatzemen en forma de greix per si els ha de necessitar. El problema és que com en  l’actualitat tenim una vida sedentària i plàcida i hi ha un excés d’aliments al nostre abast, els sucres que ens sobren van formant dipòsits de greix que condueixen a un dels problemes  més importants per la nostra salut: el sobrepès i/o la obesitat. 

Quan introduïm la DIETA CETOGÈNICA, reduïm al mínim indispensable els hidrats de carboni de la dieta. Com el nostre cos no troba suficients font d’energia amb els aliments que mengem, utilitza els greixos que hem retingut en dipòsits de reserva per a que ens proporcionin l’energia que necessitem. Es produeixen llavors els cossos cetònics

És una dieta massa alta en proteïnes?

En absolut. Estem sempre dins el consum òptim de proteïnes necessari per el bon funcionament del nostre organisme. La dieta, tot i ser molt baixa en sucres i hidrats de carboni, té un nivell adequat de proteïnes i greixos. El total diari de proteïnes és d’ entre 80 i 85g al dia, que per a una persona de 80 kg suposaria un aport de 1g de proteïna/Kg de pes/dia, una quantitat adequada per a cobrir les necessitats.

A més, les formulacions dels productes permeten que la quantitat de proteïna aportada a cada àpat sigui la idònia, i que aquesta sigui el màxim de biodisponible.

Des del 2010, el nostre Laboratori es compromet a limitar o eliminar, dins de les possibilitats tècniques, tots els al·lèrgens coneguts (gluten, lactosa, soja, ous, etc.).

 

 

La cetosi té efectes negatius per a l’organisme?

El nostre organisme elimina els cossos cetònics que produeix amb l’oxidació dels greixos, mitjançant el fetge i els ronyons, ja que aquests són acidificants. Justament aquesta eliminació mostra que l’organisme funciona correctament, i és un procés mèdic que garanteix que no fa mal al fetge ni als ronyons.

 

 

 

 

 

Al ser una dieta restrictiva, es deu passar gana...

La dieta cetogènica produeix sensació de sacietat, degut a la inhibició de la gana causada per el beta-hidroxibutirat i la cetona. A més, les proteïnes i els greixos aportats per la dieta ofereixen una sensació de sacietat major que la dels sucres.

Tanmateix, al mantenir els nivells de micronutrients en bones condicions (vitamines, sals, minerals) no patim estats carencials amb sensació de cansament o debilitament. Tot al contrari, ja que al equilibrar aquests nivells, ens trobem bé, àgils i forts per tirar endavant les nostres tasques diàries.

 

 

 

 

 

I l’efecte rebot?

Els hàbits alimentaris i l’exercici físic, seran claus per al manteniment del pes i d’una bona salut després del tractament. Amb els nostres packs incloem, una vegada finalitzada la cetosi, diverses visites de seguiment i control amb la nutricionista de CEMU, per optimitzar la transició d’una dieta cetogènica a una alimentació convencional. La nutricionista realitza als pacients una entrevista sobre els seus hàbits alimentaris, i elabora un menú personalitzat per a mantenir el pes. Durant els mesos posteriors a la dieta és essencial el seguiment nutricional per aprendre a alimentar-nos de manera saludable i a gestionar la relació que tenim amb el menjar.

Troba el pack que més s’ajusta a les teves necessitats i prepara’t per a aconseguir el teu objectiu.

 

 

     
 
 
 
tel. 937 885 395   mòb. 663 177 417
Pl. Compte Guifré, 1
local 3 - Vapor Gran   08221 Terrassa
n. sanitat ED8689599