LES 5 LLEGENDES URBANES (MENTIDES) SOBRE EL BOTOX®
     
 

1ª MENTIDA : “ES UN TRACTAMENT PERILLÓS”:
De cap manera! Aquest tipus de tractament s’utilitza en Oftalmologia i Neurologia des de fa 15 anys, inclús en tractaments de llarga durada en nens, amb dosi fins a 10 vegades superiors a les que fem servir per finalitats estètiques. Està calculat que la dosi perillosa en humans està al voltant de les 3000 unitats, en una sessió normal en Estètica es fan servir entre 40 i 50 unitats.

2ª MENTIDA: “ELS SEUS EFECTES DUREN MOLT POC TEMPS”:
El primer tractament té una durada aproximada d’uns 4-6 mesos. La repetició de tractament, cosa que demanen la immensa majoria dels pacients, donat els seus bons resultats,  fa que aquest període vagi augmentant fins a aconseguir, inclús, allargar l’efecte  a més de sis mesos.

3ª MENTIDA : “ÉS UN TRACTAMENT CAR”:
És un preu variable depenent del pacient però, en general, hem de dir que, segons una enquesta de la ASAPS ( American Society for Aesthetic Plastic Surgery ) va ser classificat com un dels cinc tractaments més barats dels 50 representats dins l’estudi.

4ª MENTIDA : “ET DEIXA SENSE EXPRESSIÓ”:
No és cert que et deixi sense expressió!  El secret està en utilitzar les dosis adequades previ estudi de la pell, per això és de vital importància posar el teu rostre en mans d’un metge amb experiència i que et doni la seguretat suficient. El Botox® modula la contracció muscular. Te  un efecte rejovenidor mantenint la naturalitat de l’expresió.

5ª MENTIDA : “ÉS D’ÚS EXCLUSIVAMENT ESTÈTIC”:
L’ús terapèutic d’aquesta substància va començar cap al 1970.Té un paper preponderant en el tractament de tot tipus d’espasmes musculars, malalties neurològiques, en rehabilitació de les cefalees amb un èxit de més d’un 50%.També es fa servir per tractar altres malalties com la distonia, la sialorrea, la torticolis congènita, la fissura anal i sobretot per eliminar l’excés de suor (hiperhidrosi).
El Bótox va ser aprovat per la FDA americana pel tractament de l’estrabisme ja al 1989.
Cada cop més està augmentant l’ús d’aquesta substància en patologia digestiva, urològica, en Otorinolaringologia, en el tractament del dolor, de la disfunció nerviosa o del Parkinson. També  en la sudoració excessiva d’algunes parts del cos com ara aixelles, mans i peus (Hiperhidrosi), obtenint uns resultats espectaculars amb una aplicació molt senzilla i ràpida que pot solucionar el problema durant períodes fins i tot d’un any.


Degut als seus SORPRENENTS RESULTATS i els seus MÍNIMS RISCOS, aquest tractament és el més sol·licitat des de fa molts anys, com a tractament  estètic NO QUIRÚRGIC.

 
     
 
 
 
tel. 937 885 395   mòb. 663 177 417
Pl. Compte Guifré, 1
local 3 - Vapor Gran   08221 Terrassa
n. sanitat ED8689599